Voertuigreclame

Voertuigreclame is een bijzonder effectief en relatief voordelig middel om uw boodschap aan een groot publiek te laten zien. Immers, de voertuigen heeft u al en deze worden in het dagelijkse verkeer door duizenden andere mensen gezien. Rosenboom Reklame bedenkt en ontwikkelt deze vorm van reclame en kan deze direct op al uw voertuigen aanbrengen!

Met rolbanners van Rosenboom Reklame vestigt u de aandacht op uw bedrijf of campagne, altijd en overal, want deze lichtgewicht oplossing met groot effect neemt u overal mee naartoe!

Subtiel of opvallend? Voor personenauto’s, fietsen, scooters, werkvoertuigen of vrachtwagens? Een simpele variant of full-color? U krijgt rijdende reclame in een handomdraai.

Een fantastische vorm van voertuigreclame, en nog betaalbaar ook. Rosenboom Reklame is gespecialiseerd in het aanbrengen van allerhande folies met prachtige effecten.

Elke print die u voor ogen heeft, in een kwalitatief hoogstaande stickervorm op uw voertuig. Ook UV- en krasbestendig, met laseroog op maat gesneden voor maximaal effect.

Deze verplichte markering voor vrachtwagens, trailers en aanhangers levert Rosenboom Reklame voordelig en snel. Ook voor slim gebruik op niet-verplichte plekken!

Advies

Bent u zich aan het oriënteren en bent u benieuwd wat voor u het beste werkt? Vertrouw dan op de expertise die Rosenboom Reklame sinds 1958 heeft opgebouwd. Neem direct contact met ons op, zodat één van onze specialisten vrijblijvend contact met u opneemt om u te adviseren. Of bel ons op 0297-325637, wij zijn u graag van dienst!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klik op de knop voorbeelden en Bekijk ook onze andere projecten

Scroll naar top