Over ons

Rosenboom Reklame specialiseert zich sinds 1958 in indoor reclame, outdoor reclame, voertuigreclame en schadeherstel voor voertuigen. In eerste instantie lijkt de laatste categorie misschien een wat vreemde eend in de bijt. Bij Rosenboom Reklame sluit alles naadloos op elkaar aan!
Het allerbeste voor onze klanten leveren, op basis van onze uitgebreide ervaring, maar wel vooraan de ontwikkelingscurve; zodat onze klanten profiteren van prachtige oplossingen die nog steeds betaalbaar zijn. Dit is elke dag het doel waarmee onze specialisten advies geven, zich verder blijven ontwikkelen, brainstormen over de beste oplossing voor die situatie, overleggen om het toch nog wat scherper te kunnen prijzen, een schakel in úw succes willen zijn. Dát is Rosenboom Reklame.

 

Werkt u over 10 jaar nog met ons?

Met inmiddels alweer de derde generatie Rosenboom aan het roer, zijn wij een echt familiebedrijf dat al ruim een halve eeuw een vaste en steeds groeiende klantenschare heeft. Een familiebedrijf richt zich niet op de snelle winsten, maar gaat voor de lange termijn. Dus natuurlijk laten wij het u weten als het goedkoper kan, sneller kan, beter kan. Zo streven wij ernaar om elke klant uitermate goed te bedienen, zodat u over 10 jaar nog steeds met het volste vertrouwen een beroep op ons doet. Ook dát, is Rosenboom reklame.

 

Kennismaken doen wij graag

Of u nu een directe doelstelling heeft, of wilt schakelen over wat het komende jaar te gebeuren staat, wij maken graag kennis met u. Op onze locatie of de uwe, om ideeën uit te wisselen of concepten door te denken. Voor indoor reclameoutdoor reclamevoertuigreclame en schadeherstel. In de regio Aalsmeer, waar wij een begrip zijn geworden, of in de rest van Nederland, waar veel klanten ons weten te vinden. Onze koffie en experts staan altijd voor u klaar. Kom kennismaken, met Rosenboom Reklame, en bel ons vandaag nog op 0297-325637.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klik op de knop voorbeelden en Bekijk ook onze andere projecten

Scroll naar top