Schadeherstel

Heeft u schade aan uw voertuig? Bijvoorbeeld een kras op uw auto, een deuk in uw vrachtwagen of trailer, of een scheur in een polyester deel van uw bestelauto? Rosenboom Reklame verhelpt deze schade snel en voordelig voor u. Daarnaast hebben wij de expertise om ook het administratieve traject voor u af te handelen, zodat u zich op uw kerntaken kunt concentreren.

Direct een offerte voor autoschadeherstel? Neem contact met ons op, bespreek uw leenauto vooraf en u kunt direct weer op weg terwijl wij uw auto weer als nieuw herstellen.

Schade aan uw bestelwagen is dubbel vervelend, want uw voertuig moet onderweg zijn om geld voor u te verdienen! Daarom lossen wij deze schade professioneel én snel voor u op!

Kleine of grote schade, inclusief spuitwerk in onze speciale spuitcabine voor vrachtwagenschade, verhelpt Rosenboom Reklame snel en voordelig voor u. Voor uw vrachtwagen, trailer of aanhanger.

Ruim 50 jaar ervaring met spuitwerk zorgt ervoor dat wij alles opnieuw kunnen spuiten! Auto’s, scooters, bestelwagens, vrachtwagens en zelfs boten en kunstobjecten. Kies voor expertise!

Is uw polyester object gescheurd of bekrast, of wilt u deze in een nieuwe kleur of met een nieuw kleureffect hebben? Rosenboom Reklame levert topwerk en zorgt voor een mooie nieuwe look!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klik op de knop voorbeelden en Bekijk ook onze andere projecten

Scroll naar top