Onze visie

Rosenboom Reklame is een reclamespecialist die zijn klanten al sinds 1958 op een hoog niveau bedient. In Aalsmeer en omstreken zijn wij een begrip, maar ook in de rest van Nederland weten klanten ons te vinden! En niet zonder reden…

In een sterk digitaliserende wereld, komt de nadruk bij reclame steeds meer op ‘online’ te liggen en dat is logisch, ook onze website is hier een voorbeeld van. Maar, ‘offline’ reclame blijft een specialisme op zich, en veel onderzoeken laten zien dat deze vorm van reclame nog steeds bijzonder effectief is en in de komende decennia ook zeker zal blijven! Daarom leveren wij unieke concepten en uitwerkingen voor buiten reclame en binnen reclame, van winkelsigning tot raamdecoratie en van displaysystemen tot gevelreclame. Als losse dienst of integrale oplossing, helpen wij u graag.

In 1958 richtte Rosenboom Reklame zich al op schadeherstel van voertuigen en, in een tijd waarin autoreclame vrijwel nog niet bestond, schilderen wij al de eerste letters op auto’s. Gouden expertise dus, die zijn roots behield maar natuurlijk met de tijd meeging. Vandaag de dag leveren wij dan ook hoogwaardige en moderne diensten voor schadeherstel en het spuiten van auto’s, bestelbussen en vrachtwagens, maar zijn wij ook gespecialiseerd in voertuigreclame zoals belettering, contourmarkering, full-color bestickering en het prachtige carwrapping.

Wij willen niet alleen creatieve en vakkundige oplossingen leveren, maar streven er ook altijd naar u te ontzorgen. Wilt u dat wij meedenken in de concretisering van uw idee? Daar hebben wij de expertise voor. Bent u op zoek naar een partij die uw strakke huisstijl 1:1 kan overnemen in reclame-uitingen? Daar hebben wij de precisie voor. En heeft u onverhoopt schade aan uw voertuig opgelopen? Dan kunt u niet alleen vertrouwen op vakkundig, voordelig en snel herstel, maar handelen wij ook het papierwerk voor u af. Rosenboom Reklame neemt u de zorg uit handen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klik op de knop voorbeelden en Bekijk ook onze andere projecten

Scroll naar top