Carwrapping

Uw voertuig kan een rijdend visitekaartje zijn! Hoeveel verkeersgebruikers, stuk voor stuk potentiele klanten, kunt u op uw bedrijf attenderen door uw auto op te laten vallen? Met car wrapping – het inpakken van uw auto met een speciale folie – valt uw bedrijf op in de stad, in de file, op de snelweg en in de garage. Natuurlijk moet u dan wel netjes blijven rijden, want  een ‘optreden’ bij Blik op de Weg is misschien minder goede reclame.

Met car wrapping kunt u uw voertuig of motor volledig of gedeeltelijk inpakken met een speciale vinylfolie. Deze folie is bijzonder flexibel en kan, door deze op de juiste wijze te verwarmen, vrijwel elke vorm aannemen, zo sluit als een tweede huid aan op uw auto. Natuurlijk wordt de autolak hierbij niet beschadigd, sterker nog, het vormt een uitstekende bescherming tegen bijvoorbeeld steenslag. Enige jaren geleden was car wrapping nog vrij prijzig, maar door nieuwe technieken is dit vandaag de dag zo voordelig dat het ook interessant kan zijn voor particulieren!

Dit is het grote voordeel van car wrapping: het antwoord is alles. Waar de mogelijkheden met het spuiten van uw auto beperkt en definitief zijn (tenzij u deze weer laat overspuiten), heeft u een grote keuze in een assortiment aan ‘special effect’ folies. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een unieke kleur met uw logo en website, of voor spectaculaire kleureffecten.

Car wrapping is een voordelige manier om een geweldig reclamebord te verkrijgen, waarbij de exacte kosten steeds afhangen van de gebruikte folie en uw type voertuig. Daarin is zoveel keuze dat een lijst op onze website te lang zou worden, maar als wij weten wat u voor ogen heeft en welk voertuig u heeft, kunnen wij u direct een duidelijke indicatie geven. Neemt u even contact met ons op, of bel ons op 0297-325637.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klik op de knop voorbeelden en Bekijk ook onze andere projecten

Scroll naar top